Friday, 30 July 2010

saye suke mekap

sile klik gambar untuk join ye...or kalau x nak klik gmbar..kelik ni pun boleh la....

smiles =) tears ='( winks ♥

ok...ni ade contest yang menarik...mesti teruje kan?hihihi..kite tgk syarat-syarat die dulu okay? :


1) Hanya terbuka untuk FOLLOWER blog ini sahaja. Yang blom jadi follower sile la klik butang "Follow" kat tepi tue ye

2) Buat satu entry bertajuk " i love makeup" atau "saye suke mekap" kat blog anda

3) Poskan SATU gambar wajah anda bermekap kat entry tersebut, tak kisah la mekap yg anda pkai itu hanyalah mascara, eyeliner atau lipstick sahaja. as long as nmpak anda pkai mekap

4) Sile nyatakan mekap ape yg anda pkai dlm gamba tue. Nk promote mekap tue pn boleh gak

5) Copy banner kat atas dan jgn lupe letak kat sidebar anda bersame2 link (http://catalunya-playground.blogspot.com/2010/06/i-love-makeup-contest.html) ye

6) Jgn lupe utk pastekan url tue kat comment section blog nie

7) Contest ini berakhir pada 31 JULAI 2010 pukul 11.59 mlm (waktu Malaysia)

8) Penyertaan hanya dibuka untuk blogger Malaysia SAHAJA. But, i promised i will host another contest for international bloggers in the future.


ok..da bace? ade 8 syarat taw...jangan tertinggal pulak....sekarang..sile tahan gelak ye......


ni kalo x nampak makeup jugak x taw la...

haa....terkezut x?hihihi....vogue u...ok..now saye btaw ea makeup ape saye paki dalam gambar tersebut:

1. untuk muke..saye just pakai garnier whitening face powder sahaje..hargenye murah dan x pernah pulak bercapuk...loveliness~~

2. saye pkai blusher ckit... dari Body Shop...kaler pink..light pink

3. lipstik terang menyala-nyala tu dari maybelline...roseberry 908

4. eyeliner pulak..silkygirl!

itu lah sahaje..saye x pkai maskara atau eyeshadow ye dala mgambar tersebyt..betul..x tipu!

akhir kate..mari lah join beramai-ramai!!


1 comment:

  1. aaaaaa. i love red lipstick! goodluck! :D

    ReplyDelete