Wednesday, 4 August 2010

-CONTEST : I ♥ PINK-

sile klik banner untuk join ye.ape??? tak nak klik??? xpe2..klik link kat bawah ni pun boley...

-CONTEST : I ♥ PINK-


halu hal halu!! kembali lagi menyertai contest...kali ni contest berunsur kan pink.. *suke suke suke* kite bace syarat-syarat dulu nak?


SYARAT-SYARAT:

1. Penyertaan terbuka kepada semua blogger yang berada dalam Malaysia tanpa mengira jantina, umur atau bangsa. Tapi entry mestilah yang boleh difahami. Hihi.

2. Terpulang bagi anda sama ada untuk follow atau tidak blog Pinky Girl Talk, tetapi keutamaan diberikan kepada mereka yang follow blog saya. Supaya anda mudah terima setiap update.

3. Syarat paling penting: gambar yang dipertaruhkan adalah original milik anda. Di dalam gambar tersebut perlulah adalah unsur-unsur warna pink. Lagi banyak tema pink dalam gambar tersebut, maka peluang jadi pemenang lagi cerah. Hanya sekeping gambar yang perlu dipertaruhkan. Ceritakan serba sedikit mengenai gambar.

4. Banner contest ini mestilah diletakan di sidebar blog anda dan pastikan juga ia di 'link' kepada

5. Setelah selesai semua perkara di atas, sila lah tinggalkan komen di entry ini. Saya akan meninggalkan jejak di entry anda atau ruangan shoutbox sekiranya nama anda telah tersenarai.


Tarikh tutup adalah pada 9 September 2010.


da bace da? haaaa....sekarang ni meh tengok gambar pinky dari saye.......



cukup pink x? siap tulis pink lagi kat tepi tu..baju pink...tudung pink...blusher pink...lipstik pink.....brooch pink *tapi tak nmpak pulak*..... eye shadow pun pink sebenarnye..tapi memandangkan time ni da petang..maybe mekap da cair..x nampak pink da.hihihi... actually saye amek gambar ni kat library sekola *oppss...kantoi tak rajin bace buku* cita-citanye nak jadi otai dalam library, langgar rules library baru otai kan?? ..nk cakap kuat-kuat..pasang lagu..makan dalam library ke kan...tapi ni je yang termampu.. tu pun menyorok dari cctv...*jgn men2..dalam library ade cctv*


2 comments:

  1. ayu jer dy..
    ok, gud luck ya syg.
    thanx ya, join contest =)

    ReplyDelete
  2. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

    ReplyDelete