Monday, 12 April 2010

"contest specticular specky"

"contest specticular specky"


~banner contest ni~


syarat-syarat pernyataan:

- buat entry yang bertajuk "contest specticular specky"
- letak banner di atas di side bar blog korang
- link kan banner terus ke blog "kisah cik paro"
- follow blog ni (tiada sebarang paksaan)
- letak gambar diri anda seorang sahaja yang sedang berkaca mata yang menarik (tak kisah pakai spec apa-apa pun.diterima)
- suka hati korang nak cerita pasal entri tersebut atau tidak (letak gambar sahaja pun boleh!)
- link kan entry yang korang dah buat ke dalam ruang komen
- tarikh tutup penyertaan 3 MAY 2010 (akan dipanjangkan jika mendapat sambutan)
- hadiah akan diberikan kepada 3 pemenang yang berjaya mencuit hati pengadil.
-hadiah masih difikirkan..


so???????? ni gambar sy yang memaki spect.......eyh,,,,memakai spect!



2 comments:

  1. Wah.. sgt vouge gitew.. gud luck ya.. berminat nak join contest lagi, meh sini...serammmmm..

    ReplyDelete